Beoordelingen van Nefeli Tiel

Recente recensies van Nefeli Tiel

5 sterren na 44 reviews

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top weer!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles snel en goed geleverd. Kleine wijziging geen probleem

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip en varkenshaas waren niet bijzonder. De ovenschotel bevatte te weinig aubergine en teveel aardappel.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen week voor 10 man verschillende schotels en maaltijden laten bezorgen. Kwaliteit was prima. Bezorging keurig op tijd. Dit is toch wel onze 'go to' -restaurant, als we zin hebben in Grieks eten.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet was er te laat Me een spies was niet gaar En de giros was heel erg vet Veder was het wel lekker Als tip zou ik graag i.p.v cola ook mens laaten kies of ze fant wil Er zijn er ook die geen cola mogen of tegen kunen want wij heb er een die er niet tegen kan tegen cola

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima, smaakvol eten voor een aantrekkelijke prijs. Eten wordt goed verpakt zodat het lekker warm blijft

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de schotel goed en lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker.. goed warm en genoeg.. tot de volgende keer want wij blijven terug komen..

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles zeer goed.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar mn de gyros was voor ons echt te zout.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben al vaker bij Nefili besteld. De porties zijn uitstekend qua grootte. Blikje fris zit bij veel gerechten inbegrepen. Verpakking van het vlees is goed. Verpakking van de sauzen kan beter. Bij deze bestelling was er een bakje knoflooksaus open gegaan tijdens transport. Kwaliteit is uitstekend. Friet was wel iets aan de zoute kant. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg maar ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die dit minder geslaagd vinden. Ik kom/bestel er graag weer eens en kan anderen Nefili van harte aanbevelen.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was keurig op tijd volgens afspraak. De uitstraling en smaak waren goed. We hebben heerlijk gegeten.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ruime porties, smaakte erg goed.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en het broodje waren zacht en slap.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerecht met verschillende authentieke Griekse smaken. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

op tijd en lekker

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van heerlijk Grieks eten. Smaken zoals we ze ook uit Griekenland kennen. Goed op temperatuur, bezorging precies zoals beloofd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd. Heerlijk gegeten.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en snel geregeld. binnen 30 minuten kon ik het ophalen.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zoals altijd weer geweldig ban smaak.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig maar vandaag was de kwaliteit echt minder dan we gewend zijn. Halve porties friet die koud was. Bestelling werd na 45 minuten pas geleverd op een doordeweekse dag..in het weekeind snap ik dat het langer kan duren dan de standaard tijd. De zaziki was ook beduidend anders dan afgelopen keren.... Bevestings email dat de bestelling onderweg was kregen we ook pas 1,5 uur nadat we het eten hadden ontvangen. Echt heel jammer en ik hoop dat jullie wat kunnen met deze feedback, want dit was voor ons echt heel raar deze achteruitgang.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en op tijd geleverd Jammer dat er geen stukje stokbrood bij het trio-hapje zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoorlijke bestelling gedaan. Redelijk laat. Bezorging was echter 20 minuten vroeger dan aangegeven via website. Erg fijn. Kwaliteit van het eten was ook prima. Ik miste echter wel de vorkjes en servetjes (worden deze standaard bijgeleverd overigens?).

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer mooi op tijd, ontzettend lekker, ... en teveel gegeten ;) Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt. Het vlees was erg mals en lekkere frieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Hël goed verandering immens geen probleem

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en lekker warm.

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veel minder dan wat ik normaal kreeg via thuisbezorgd. Ook het gratis blikje cola werd niet meegeleverd. Vond de prijs-kwaliteitverhouding dit keer niet voldoende

Reactie van Nefeli:Beste Inge, Vervelend om te horen dat t niet naar wens was. Wil wel even erbij vermelden dat wij alle gerechten wegen qua hoeveelheid dus vind t raar dat t weinig is dan voorheen. Wat betreft de cola is dat het systeem aangeeft of inde cola erbij wilt en dit moet aanvinken. Mocht u de volgende keer bestellen zet t bij de opmerkingen dat u de vorige keer geen cola heeft gehad en dan maken wij t wel goed met u. Mvg Team Nefeli

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten is zeer goed. Eten is niet duur Zeer snel bezorgd met de feestdagen een half uur tijd ook al gaf jij in de email aan dat het een uur zou duren

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt , warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, ruime hoeveelheid en bestellen via hun eigen app werkt super goed en handig.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten (afgehaald) en het was goed op temperatuur en gegaard! De schotels waren goed gevuld en ruim voldoende voor een maaltijd! Een aanrader!